Toimitusehdot

 

Verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 1.6.2015 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy MJP Group Oy (2643976-7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Matkahuolto ilmoittaa puhelimeen tekstiviestillä kun tuote on noudettavissa. Samoin noutotilauksissa sovimme puhelimitse noutoajan.

Maksutavat

Paytrail

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa Paytrailin kautta seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä yleisimmät luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, MJP Group Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Lasku

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

-Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
-Maksuaika aina 14 vuorokautta
-Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
-Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus (ei koske räätälöityjä tuotteita)
-Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
-Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä
 

Laskutusmaksu 3,95 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Klarna Tili

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

-Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä

-Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta

-Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja

-Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa

-Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla

-Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle

-Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

 

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Toimitustapamme ovat Matkahuollon lähellä-paketti ja nouto Tampereen myymälästä.

Matkahuollon lähellä paketissa toimituskulut ovat 4,90€ ja noudettaessa emme veloita lainkaan toimituskuluja.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan aina täydellisesti täytetty asiakaspalautuslomake. Lomakkeella on lisäksi erilliset ohjeet palautukselle. Ohjeen vastaisesta palautuksesta aiheutuneet kulut vähennämme asiakkaan palautuksen summasta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Painetuilla tai brodeeratuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautusosoite:
Teamstore / MJP Group Oy
Sammonkatu 75
33540 Tampere

 
 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen webshop@teamstore.fi taikka postitse:

Teamstore / MJP Group Oy
Sammonkatu 75
33540 Tampere
puh. 050 323 7272

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut toimituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio noutopisteeseen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
MJP Group Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Sport Club Hyvinkää

Sport Club Hyvinkää on vuonna 2006 perustettu hyvinkääläinen salibandyn erikoisseura. Jäseniä seuralla on noin 500. Seuran edustusjoukkue pelaa kakkosdivisioonaa. Harrastajia on aina 3-vuotiaista 65-vuotiaisiin. Väliin mahtuu ikäkausijoukkueita, jotka edustavat kilpa- ja haastajatason sarjoissa.


Seura tarjoaa hyvät puitteet kaikenikäisille salibandysta kiinnostuneille pelaajille lähtötasosta riippumatta. Kannattaa tulla rohkeasti kokeilemaan.

Facebook